Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping offerte

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping? Neem dan contact op met Booi Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen en het maken van een terrasoverkapping offerte op maat.

Voor ieder terras een overkapping

U kunt bij Booi Gevel & Huis een terrasoverkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Het zorgt ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

terrasoverkapping offerte

Soorten terrasoverkappingen

Wij bieden meerdere soorten overkappingen aan. Zo zijn er vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar u kunt ook denken aan een vaste veranda of zelfs een complete tuinkamer.

Terrasoverkapping offerte aanvragen

Heeft u de knoop doorgehakt en kiest u voor een prachtige terrasoverkapping? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten gaan met u in overleg wat de beste opties zijn voor uw budget. Heeft u nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

Booi Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier