Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen voor uw woning? Dan zijn kunststof kozijnen een goede keuze. In Nederland worden hoge eisen gesteld aan de kunststof kozijnen. Gevel & Huis helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Lees hier meer.

Kunststof kozijnen

Is het tijd voor nieuwe kozijnen? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor kunststof kozijnen. Het afnemen van deze kozijnen kan het beste bij specialist Gevel&Huis. Wij zijn in staat om top kwaliteit kunststof kozijnen bij u te komen leveren en monteren, volledig op maat! Of het een naar binnen- of buiten draaiend raam betreft, verdieping hoge of gevel brede elementen of afwijkende inbouw situaties. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche.

Lange termijn voordelen van kunststof kozijnen

Door te kiezen voor dit type kozijnen, heeft u op lange termijn vele voordelen. Als ze eenmaal gemonteerd zijn, heeft u er weinig omkijken naar. Zo heeft u er nauwelijks onderhoud aan. De kozijnen worden gemaakt van duurzame materialen en hebben de juiste kenmerken, wat betekent dat ze een leven lang meegaan. Wanneer u nog meer wilt besparen in uw portemonnee, kies dan voor eCO beglazing. Hiermee kunt u een isolatie waarde van Ug 0.6 bereiken.

 

Kunststof kozijnen

Montage/Afwerking:

Bij renovatie en nieuwbouw is binnenafwerking van kozijnen vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden.

Progé vensterbanken zijn precies afgestemd op Progé kozijnafwerking. Onze vensterbanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De kern van onze stelkozijnen bestaat uit 15 mm multiplex wbp verlijmd, afkomstig uit duurzaam beheerd bos. (optie kunststof stelkozijnen)

Kom langs in onze showroom

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen of kom langs in onze showroom en bekijk de kwaliteit, glas en hang en sluitwerk.

Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier