Booi Gevel & Huis

Schuifpui offerte

Is uw schuifpui aan vervangen toe en wilt u graag een schuifpui offerte aanvragen? Dan bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Onze specialisten stellen graag aan de hand van uw wensen een offerte op maat voor u op.

Vrijblijvende schuifpui offerte

Er zitten vele voordelen aan het toevoegen van een schuifpui aan uw woning. Ten eerste is er een makkelijke overgang van uw huis en uw tuin. Daardoor kunt u het hele jaar van de seizoenen genieten. Ten tweede kunt u makkelijk het huis ventileren als u de deuren een beetje openzet. Daarnaast zorgt het ook voor extra licht in uw woning wat zorgt voor een extra sfeer. Ten slotte voegt u meer waarde toe aan uw huis, waardoor uw huis in waarde zal stijgen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op maat aan.

Schuifpui offerte

Isolerende schuifpui offerte

Een schuifpui in uw huis heeft veel voordelen, maar heeft ook een groot nadeel. Veel schuifpuien zijn niet goed geïsoleerd en daardoor kan het zeker in de wintermaanden snel afkoelen in huis.

Een schuifpui bestaat voor het grootste deel uit glas. Kies daarom voor een schuifpui met minstens HR++ glas of nog beter voor HR +++ glas. Wilt u uw bestaande schuifpui isoleren? Dan kunt u denken aan het plaatsen van isolerende strips of het vervangen van het profiel voor nieuwe (kunststof) oplossingen.

Ruim aanbod aan schuifpuien

Booi Gevel & Huis biedt een ruim aanbod aan schuifpuien. Een leven lang betaalbare klasse in uw huis. Levering en montage van schuifpuien van topkwaliteit. Onze adviseurs kunnen u de diverse mogelijkheden van onze schuifpuien laten zien. We helpen u graag aan een kwalitatief goede en betaalbare schuifpui. Vraag vrijblijvend een schuifpui offerte aan.

Booi Gevel & Huis is specialist in schuifpuien

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier