Booi Gevel & Huis

Rolluiken kopen

Wilt u graag nieuwe rolluiken kopen? Kies dan voor de rolluiken van Gevel&Huis. U vindt ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis met de mogelijkheden van de rolluiken halfrond of afgeschuind. Lees hier meer over de rolluiken.

Mogelijkheden rolluiken kopen

U hebt bij Gevel&Huis verschillende mogelijkheden met betrekking tot rolluiken. U hebt de keuze tussen opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.

Opbouwrolluiken worden gemonteerd bovenop het raamkozijn. Dit soort rolluik is een geschikte oplossing bij zowel renovatie als bij nieuwbouw. Als u kiest voor inbouwrolluiken dan worden deze in de gevel geïntegreerd. Dit zorg voor een strak resultaat. Ten slotte kunt u kiezen voor voorzetrolluiken. Dit soort rolluiken is populair, omdat deze makkelijk te integreren zijn in een bestaande woning.

Voordelen rolluiken kopen

De rolluiken beschermen tegen lawaai op straat, warmte en hinderlijk licht. Daarnaast beschermt het tegen gluurders en inbrekers. Ook zorgen de luiken voor een grote besparing op uw verwarmingskosten. Ze zorgen dus voor een beter leefcomfort in elk seizoen van het jaar. Creëer in uw huis uw eigen persoonlijke sfeer.

Rolluiken

Bezoek onze showroom

Heeft u nog vragen of wilt u graag de mogelijke kleuren en diverse besturingssystemen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier