Gevel&Huis

Tuinkamer

Een tuinkamer biedt u alle voordelen van een serre – extra ruimte, een verbinding tussen uw huis en uw tuin.

Tuinkamer

Een tuinkamer biedt u alle voordelen van een serre – extra ruimte, een verbinding tussen uw huis en uw tuin en veel licht door grote glasoppervlakten, gecombineerd met alle voordelen van een veranda – eenvoudig aan te brengen, vaak geen vergunning benodigd en lagere aanschaf- en plaatsingskosten.

Een tuinkamer wordt ook wel beschreven als een terrasoverkapping in combinatie met een transparante draai/schuif wand. Het is ook mogelijk om eerst alleen een terrasoverkapping of veranda te plaatsen en deze pas in een later stadium te voorzien van verticale glaselementen.
Bij wind of motregen sluit u de verticale elementen en bent u in uw tuinkamer optimaal beschermd. Bij zonneschijn opent u uw tuinkamer in een handomdraai en kunt u genieten van uw ‘openluchtterras’.

Slimme accessoires maken de terraskamer echt compleet. Een Design terrasverwarmer, zonwering,  dakventilatie en verlichting, alles is te bedienen met slechts één afstandsbediening en kan probleemloos in de opbouw geïntegreerd worden. Wel zo handig, alles uit één hand

Bezoek onze showroom om dit exclusieve systeem te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in tuinkamers

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier