Booi Gevel & Huis

Veranda

Bent u van plan een veranda te plaatsen in uw tuin? En wilt u graag een goed advies met prijsopgave? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij de specialisten van Booi Gevel & Huis.

Genieten onder uw veranda

U wilt vaker buiten zitten met het lekkere weer tijdens de lente of de nazomer? Dan is een veranda echt iets voor u. Onder de veranda zit u beschut en kunt u ’s-avonds langer blijven zitten. Het verbindt uw woning met uw tuin. Waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

Wij bieden u vier nieuwe type terrasoverkappingen. Deze zijn geschikt voor polycarbonaat platen maar ook zeer geschikt voor de laatste trend in terrasoverkappingen namelijk veiligheidsglas helder ook zonwerend glas is een mogelijkheid. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie.

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven en de lichtinval maximaal. De architecten verkiezen aluminium precies om deze reden voor hun concepten met glasconstructies: een aangename architectuur van licht en ruimte wordt immers mogelijk gemaakt.

Meer informatie over veranda`s?

Heeft u de knoop doorgehakt en kiest u voor een prachtige veranda voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten gaan met u in overleg wat de beste opties zijn voor uw budget. Heeft u nog andere vragen, neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom om deze exclusieve veranda systemen te bekijken.

Gevel & Huis is veranda specialist

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier