Booi Gevel & Huis

Veranda

U wilt vaker buiten zitten. Met het lekker weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een veranda echt iets voor u.

Veranda

U wilt vaker buiten zitten. Met het lekker weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een veranda echt iets voor u. Onder de veranda zit u beschut en kunt u ’s-avonds langer blijven zitten. Het verbindt uw woning met uw tuin. Waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

Wij bieden u vier nieuwe type terrasoverkappingen. Deze zijn geschikt voor polycarbonaat platen maar ook zeer geschikt voor de laatste trend in terrasoverkappingen namelijk veiligheidsglas helder ook zonwerend glas is een mogelijkheid.

De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie.

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven en de lichtinval maximaal. De architecten verkiezen aluminium precies om deze reden voor hun concepten met glasconstructies: een aangename architectuur van licht en ruimte wordt immers mogelijk gemaakt.
Bezoek onze showroom om deze exclusieve veranda`s systemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier