Booi Gevel & Huis

Vaste terrasoverkappingen

Genieten van de buitenlucht met vaste terrasoverkappingen. Met het terrasdak SDL Atrium transformeert u uw terras tot een plek waar u in alle rust kunt ontspannen.

Voordelen van vaste terrasoverkappingen

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

U kunt bij Booi Gevel & Huis een vaste terrasoverkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u thuis afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Genieten van de buitenlucht

Genieten van de buitenlucht. Met het terrasdak SDL Atrium transformeert u uw terras tot een plek waar u in alle rust kunt ontspannen. Laat u overtuigen door het gemak. Dit daksysteem met gelaagd glas overtuigd niet alleen door zijn design, maar vooral door de maximale transparantie. De smalle aluminium profielen (ook mogelijk in combinatie met hout) geven een bijna onzichtbaar kenmerk.

Door de buiten liggende dragers van het dak geniet u van een slank aanzicht en maximale lichtinval. Verkrijgbaar met of zonder dak overstek en als lessenaars- of zadeldak verkrijgbaar.  Hoge belastbaarheid en maximale overspanning door middel van stalen wapening in liggers, goot en staanders.

Terrasoverkapping offerte aanvragen

Heeft u de knoop doorgehakt en kiest u voor een prachtige vaste terrasoverkapping? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten gaan met u in overleg wat de beste opties zijn voor uw budget. Heeft u nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

Gevel & Huis is specialist in vaste terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier