Booi Gevel & Huis

Keralit gevelbekleding

Een van de populaire gevelbekledingsopties die Booi Gevel & Huis aanbiedt, is Keralit gevelbekleding.

Keralit gevelbekleding

Booi Gevel & Huis is een specialist in gevelbekleding en biedt een breed scala aan opties voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Een van de populaire gevelbekledingsopties die Booi Gevel & Huis aanbiedt, is Keralit gevelbekleding.

Onderhoudsvriendelijk

Keralit gevelbekleding is gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof en biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor gevelbekleding. Keralit gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en is niet gevoelig voor schimmels, rot of insecten. Het materiaal is bovendien kleurvast en verkleurt niet, waardoor het er jarenlang als nieuw uitziet.

Een van de voordelen van Keralit gevelbekleding is dat het in verschillende afwerkingen en kleuren verkrijgbaar is. Zo kan de gevel van een woning of pand worden afgestemd op de stijl en de persoonlijke smaak van de eigenaar. Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende houtstructuren en -kleuren, zoals wit, crème, bruin en zwart.

Duurzame Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is bovendien een milieuvriendelijke keuze. Het materiaal is volledig recyclebaar en draagt bij aan de vermindering van het afvalprobleem. Keralit gevelbekleding is daarnaast een onderhoudsvriendelijke oplossing en vereist geen periodieke behandelingen met verf of lak.

Isolerende werking

Een ander voordeel van Keralit gevelbekleding is dat het bijdraagt aan de energie-efficiëntie van een woning of pand. Het materiaal heeft namelijk een isolerende werking, waardoor de warmte beter binnen blijft en de energierekening kan worden verlaagd. Dit maakt Keralit gevelbekleding niet alleen een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze, maar ook een financieel voordelige keuze op de lange termijn.

Specialist in Keralit gevelbekleding

Booi Gevel & Huis is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Keralit gevelbekleding. Het ervaren team van professionals staat klaar om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking en om de gevelbekleding op een efficiënte en professionele manier te installeren. Daarnaast biedt Booi Gevel & Huis ook gevelrenovatieservices aan, waarbij de bestaande gevelbekleding kan worden vervangen door Keralit gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en esthetisch mooie gevelbekleding, dan is Keralit gevelbekleding de juiste keuze. Booi Gevel & Huis biedt hoogwaardige gevelbekleding en professionele installatieservices aan. Neem contact op met Booi Gevel & Huis om meer te weten te komen over hun diensten en hoe zij u kunnen helpen bij het verbeteren van de uitstraling en de bescherming van uw pand.

Soorten gevelbekleding

Contactformulier