Gevel&Huis

Twinson

Het succes van een renovatie- of nieuwbouwproject valt of staat doorgaans met een esthetische en functionele gevelbekleding. Gevelbekleding van Twinson combineert die twee aspecten.

Twinson

Bescherming en ook stijlvol
Het succes van een renovatie- of nieuwbouwproject valt of staat doorgaans met een esthetische en functionele gevelbekleding. Gevelbekleding van Twinson combineert die twee aspecten. De bekleding kan een onderdeel vormen van een volledig isolatieproject, maar kan ook apart worden gebruikt als stijlvolle en trendy gevelafwerking.

Een nieuwe generatie gevelbekleding
Het gevelbekledingssysteem van houtcomposiet van is het prototype van een nieuwe generatie buitenbekleding voor gevels en puntgevels. Door een goede isolatie te combineren met onze gevelbekleding van Twinson, kunt u de thermische isolatie van uw buitengevels verbeteren. Het resultaat? U bespaart op uw energierekening en stoot minder CO2 uit.

Oneindig veel voordelen
100 % recyclebaar, robuust, onderhoudsarm, splintervrij, duurzaam, 100 % waterdicht, makkelijk te bewerken, PEFC-gecertificeerd*: de gevelplanken hebben alle Twinson kenmerken. Ze zijn verkrijgbaar in 3 of 6 meter lengte. Met het gepatenteerde systeem bent u zeker van een stijlvolle, betrouwbare en makkelijke montage.

* Het PEFC duurzaamheidscharter ziet erop toe dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant en dat er niet meer bomen worden gekapt dan er kunnen worden aangeplant. Respect voor de natuurlijke habitat van fauna en flora, voor de bodem en het klimaat zijn in dat opzicht essentieel.

Soorten gevelbekleding

Contactformulier