Gevel&Huis

Knipping kozijnen

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Bij Gevel&Huis bent u aan het goede adres. Knipping kozijnen zijn een goede investering voor uw woning.

Knipping kozijnen bij Gevel&Huis

Is het tijd voor nieuwe kozijnen? Kies dan voor Knipping kozijnen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van kunststof aan de binnenkant en optioneel aluminium aan de buitenkant. Ze zijn de juiste investering voor uw woning. De kozijnen zijn geschikt voor iedere bouwstijl. Van hypermodern tot klassiek.

Knipping kozijnen

De voordelen van Knipping kozijnen

Er zijn een aantal voordelen aan deze kozijnen. Zo zijn ze onderhoudsvrij en zijn ze heel goed geïsoleerd. Daarnaast zijn de kozijnen 100% op maat gemaakt. U heeft keuze uit meer dan 220 RAL kleuren, keuze genoeg dus. Ook de structuur kunt u kiezen. De opties zijn mat, glanzend of fijn structuur.

Ook zijn de kozijnen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig wonen. Dit geldt niet alleen voor de kozijnen maar voor alle producten van Knipping.

Kom langs in de showroom

Wilt u graag meer informatie over de kozijnen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk alle mogelijkheden van onze producten. We adviseren u graag over onze verschillende opties voor kunststof kozijnen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Gevel & Huis is specialist in Knipping kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier