Gevel&Huis

Knipping

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, buitendeuren, dakkapelen, schuifpuien of tuindeuren? Kies dan voor Knipping. Deze producten zijn onderhoudsvrij en zijn voorzien van het Politie keurmerk Veilig Wonen. Daarnaast bespaart u wel 25% op uw energierekening. Dit zijn een aantal redenen waarom Gevel & Huis voor deze producten kiest.

De juiste investering in uw huis

U bent op lange termijn voordeliger uit als u investeert in uw woning. Kies voor bijvoorbeeld duurzame producten van Knipping zoals kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Deze producten zijn zo goed als onderhoudsvrij, hebben een hoge isolatie en gaan heel lang mee. Hierdoor bespaart u op onderhoud en energiekosten.

De voordelen van Knipping producten

Hoge isolatiewaarde, op maat gemaakt en veilig ventileren zonder rooster zijn een aantal voordelen van de producten van Knipping. U bespaart daarbij op bijvoorbeeld onderhoud en energiekosten. Daarnaast zijn de producten geschikt voor iedere bouwstijl. In meer dan 220 RAL-kleuren en van klassiek tot hypermodern.

Het wordt uitgevoerd met een combinatie van kunststof aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde. De kunststof aan de binnenzijde zorgt voor goede isolatie en het aluminium aan de buitenzijde zorgt voor de vorm en kleur. Met deze producten wordt uw huis ook nog eens meer waard.

Naast het onderhoudsvrije deel zijn de producten ook nog voorzien van een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk geeft aan dat de woningen voldoen aan de eisen op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Het kost de inbreker meer moeite en tijd om binnen te komen.

Bekijk hier een voorbeeld van een project van Gevel&Huis met producten van Knipping.

Knipping

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Knipping? Kom dan langs in onze showroom en bekijk alle mogelijkheden van onze producten. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Gevel & Huis is specialist in Knipping

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier