Gevel&Huis

Terrasdeuren

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt.

Kunststof terrasdeuren

Openslaande deuren in kunststof van Gevel&huis naar binnen draaiend of buiten draaiend ook wel terrasdeuren genoemd zorgen ervoor dat er op een nostalgisch uitziende manier een grote doorgang word gecreëerd met onderin een borstwering en roeden in het glas geven een hele mooie ouderwetse uitstraling.

Een belangrijk punt om op te letten zijn dat u bijvoorbeeld geen hoge onderdorpel neemt bij naar buiten draaiende deuren, omdat de meeste fabrikanten/leveranciers een omkeer profiel toepassen komt er op de standaard kunststof dorpel een extra opstap van rond de 5 cm, totaal word de dorpel dan 10 a13 cm.

Wij Gevel&huis passen daarom bij naar buiten slaande deuren of naar binnendraaiend een Holonite onderdorpel toe kortom er is de laatste tijd veel mogelijk en alles voldoet ook nog eens aan de politiekeurmerk veilig wonen SKG².

Voor de dubbel openslaande deuren leveren wij de speciale terrasdeursluiting. Deze drie punts vergrendeling sluit de deur op drie plaatsen. In het midden met de gebruikelijke dag- en nachtsluiting, en boven en onder met twee sterke haakschoten.

Bezoek onze showroom om de kwaliteit en hang en sluitwerk te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier