Gevel&Huis

K-Vision kozijnen

Wilt u kunststof kozijnen kopen voor uw woning? Kies dan voor K-Vision kozijnen en kies voor energiezuinig wonen. Gevel&huis helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Voordelen K-Vision kozijnen

Kiest u voor de K-vision kunststof kozijnen dan kiest u voor vele voordelen. Doordat de kozijnen een aanzicht breedte hebben van slechts 63mm, zijn dit de slankst verdiepte kozijnprofielen op de markt. Hierdoor ontstaat er meer glasoppervlak en dat betekent meer lichtinval. Daarnaast is er een lagere Uw waarde door de kozijn-glas verhouding. Ook is het vanwege het slanke aanzicht architectonisch verantwoord. Ten slotte zijn de kozijnen nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Ze bieden dezelfde uitstraling en warmte.

Revolutie kunststof kozijnen industrie

De ontwikkeling van K-Vision kunststof kozijnen met een profiel met dieptewerking heeft gezorgd voor een revolutie in de kunststof kozijnen industrie. Daarnaast is tegenwoordig de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken. Ook zijn de kozijnen brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten (EW/EI klassering). U kiest daarbij voor energiezuinig wonen als u kiest voor deze kunststof kozijnen. Deze zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Ten slotte is het ook mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen.

K-vision kozijnen

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de kozijnen of wilt u de systemen bekijken? Bezoek dan onze showroom in Marum. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in K-Vision kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier