Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Kunststof Kozijnen Drachten

Kunststof kozijnen Drachten

Wordt het tijd om de oude kozijnen te vervangen van uw woning in Drachten of heeft u nieuwbouw project dat nog van kozijnen voorzien dient te worden? Dan doet u er verstandig aan kunststof kozijnen te plaatsen. Deze duurzame kozijnen kunnen volledig op maat gemaakt worden door de specialist Gevel&Huis. Ze komen ze bij u thuis afleveren en/of monteren!

De voordelen van onze producten

Er zitten veel voordelen aan het plaatsen van kunststof kozijnen in uw woning in Drachten. Zo heeft u weinig onderhoud aan dit type kozijn, wat betekent dat u er na de plaatsing ervan er weinig omkijken meer naar heeft. Daarnaast zijn ze tevens gemaakt van duurzame materialen en zullen ze er dus een leven lang goed uit blijven zien en zijn ze voorzien van de belangrijkste keurmerken.

Contact

U kunt de mooiste kunststof kozijnen laten monteren door het in Drachten werkzame Gevel&Huis. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. U kunt uw vragen stellen door het contactformulier op de website in te sturen of door te bellen met 050 – 50 200 06.