Gevel&Huis

Houten kozijnen kopen

Wilt u houten kozijnen kopen? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goed adres. Hier vindt u houten kozijnen van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog duurzaam. U heeft keuze uit verschillende soorten vormgeving en kleurstelling voor uw nieuwe kozijnen. Lees hier meer.

Uitstraling houten kozijnen

Kies voor een traditionele en robuuste uitstraling met houten kozijnen van Gevel & Huis. Hout is een natuurlijk product en geeft uw huis een warme uitstraling. U heeft daarbij veel keuze uit kleurstelling en vormgeving en bepaalt dus zelf hoe uw woning eruit komt te zien. Bij het kopen van houten kozijnen kiest u bij Gevel & Huis voor een duurzaam kwaliteitsproduct. Dus draagt u ook bij aan het verantwoord omgaan met het milieu.

houten kozijnen

Voordelen houten kozijnen kopen

Er zijn vele voordelen als u kiest voor houten kozijnen. Ten eerste zijn deze kozijnen een duurzaam kwaliteitsproduct. De kozijnen zijn makkelijk te onderhouden en hoeven pas na 5 tot 8 jaar te worden geverfd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de afwerking. De kozijnen zijn ten slotte ook inbraakwerend en het is ook mogelijk om inbraakwerende beglazing te leveren. Alle houten ramen en deuren van Gevel & Huis voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig wonen.

Kom langs in de showroom

Wilt u graag meer informatie over houten kozijnen kopen? Bezoek dan onze showroom. Wij helpen u graag bij eventuele vragen of meer informatie. Daarnaast kunt u in onze showroom de kwaliteit, glas en hang en sluitwerk bekijken. Daarnaast kunt ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in houten kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier