Gevel&Huis

Houten kozijnen Friesland

Wilt u nieuwe houten kozijnen Friesland? Kies dan voor Gevel&Huis. Wij bieden houten kozijnen die duurzaam en van goede kwaliteit zijn. U heeft ruime keus uit vormgeving en kleurstelling voor uw nieuwe kozijnen. Lees hier meer.

Uitstraling houten kozijnen Friesland

Kiest u voor houten kozijnen dan kiest u voor een traditionele en robuuste uitstraling. Hout geeft uw huis een hele warme uitstraling en is daarbij een natuurlijk product. Dus wilt u voor uw woning in Friesland een robuuste uitstraling? Kies dan voor de houten kozijnen van Gevel&Huis. U heeft bij ons een ruime keus uit kleurstelling en vormgeving. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe uw woning eruit komt te zien. Met onze jarenlange ervaring leveren en monteren wij top kwaliteit kozijnen.

Houten kozijnen

Voordelen houten kozijnen

Bij het kiezen voor houten kozijnen zitten vele voordelen. Zo zijn houten kozijnen een duurzaam kwaliteitsproduct. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de de afwerking en uiterlijk. Hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden en hoeven ze pas na 5 tot 8 jaar worden geverfd. Tenslotte is het beslag van de kozijnen inbraakwerend. Alle houten ramen en deuren voldoen aan het Politie keurmerk Veilig wonen. Ook is het mogelijk om er inbraakwerende beglazing bij te leveren.

Kom langs in de showroom

Wilt u mooie en houten kozijnen van kwaliteit voor uw woning in Friesland? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze wat betreft uw kozijnen. Ook voor eventuele vragen of meer informatie kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in houten kozijnen in Friesland en omgeving

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier