Gevel&Huis

Houten voordeuren

Ook al lijken in een straat de huizen als twee druppels water op elkaar, elk huis krijgt zijn eigen gezicht met een unieke voordeur.

Houten voordeuren

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van een woning is? Ook al lijken in een straat de huizen als twee druppels water op elkaar, elk huis krijgt zijn eigen gezicht met een unieke voordeur.

Deuren zijn dus een belangrijke sfeermaker voor uw woning. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij de uitstraling die u uw woning wilt geven. Wij bieden u daarom een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern, van retro tot landelijk. Kijk voor uw eigen stijl bij onze inspiratiepagina of kies uit een van de vele deuren hieronder

Een deur van Weekamp is veilig. Ze kunnen namelijk worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Ook aparte deurconstructies, zoals deuren met kruisroedes of paneelconstructies, schrotendeuren en deelbare, zogenaamde boerendeuren.

Daardoor is Weekamp als één van de weinige aanbieders in staat om een zeer breed programma luxe deuren te leveren dat voldoet aan de huidige regelgevingWeekamp Deuren hoogste naambekendheid in Nederland!

Weekamp Deuren is van alle deurenleveranciers de bekendste in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw uitgebracht is. Het gaat om de top of mind awareness (het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt).

Wij zijn bijzonder trots dat wij nu zijn doorgedrongen in de top 10. We scharen ons bij bekende merken als Rockwool, Isover en Velux. Hieruit blijkt dat Weekamp met al haar ontwikkelingen goed aan de weg timmert.

Bezoek onze showroom om de kwaliteit en hang en sluitwerk te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier