Gevel&Huis

Houten tuindeuren/terrasdeuren

Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten.

Houten tuindeuren/terrasdeuren

Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. En hoewel velen de deuren zien als buitendeuren, zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur.

Kortom: de keuze van zo’n deur is wel iets om even stil bij te staan. Bijvoorbeeld: biedt de deur uitzicht op een mooie tuin of terras, kies dan voor een lage raamlijn. En niets is fijner als u met mooi weer de deuren naar buiten even open kunt gooien. Gelukkig biedt Weekamp vele mogelijkheden. De keuze is aan u!

Voor de dubbel openslaande deuren leveren wij de speciale terrasdeursluiting. Deze driepunts vergrendeling sluit de deur op drie plaatsen. In het midden met de gebruikelijke dag- en nachtsluiting, en boven en onder met twee sterke haakschoten. De vaste deur wordt voorzien van een degelijke houten sluitstijl met afsluitbare veiligheidsespagnolet.

Weekamp Deuren hoogste naambekendheid in Nederland!
Weekamp Deuren is van alle deurenleveranciers de bekendste in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw uitgebracht is. Het gaat om de top of mind awareness (het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt).

Wij zijn bijzonder trots dat wij nu zijn doorgedrongen in de top 10. We scharen ons bij bekende merken als Rockwool, Isover en Velux. Hieruit blijkt dat Weekamp met al haar ontwikkelingen goed aan de weg timmert.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier