Gevel&Huis

Dakkapellen winkel

Bent u op zoek naar een dakkapel? Kom dan bij ons langs in de dakkapellen winkel en bekijk de mogelijkheden. Met een dakkapel creëert u meer ruimte in uw huis en bij ons kunt u deze helemaal naar uw wensen samenstellen.

Dakkapellen winkel Gevel & Huis

Bij Gevel & Huis bepaalt u zelf hoe u dakkapel eruit komt te zien. Het wordt op maat gemaakt en daardoor voldoet het altijd aan uw wensen. Een dakkapel kan direct bij een nieuwbouw huis worden geplaatst, maar dit kan natuurlijk ook bij een bestaande woning worden toegevoegd. Door het plaatsen van een dakkapel creëert u een nieuwe sfeer, meer ruimte en licht in de kamer.

Wilt u op de zolder een extra kamer maken? Dan is het toevoegen van een dakkapel een goede keuze, omdat een dakkapel zorgt voor extra ruimte met stahoogte.

dakkapel winkel

Dakkapel montage

Er zijn verschillende manieren waarop een dakkapel kan worden gemonteerd. Deze kan van te voren in elkaar worden gezet, ook wel prefab genoemd. Dit houdt in dat het dakkapel van te voren in een werkplaats of fabriek wordt geproduceerd. Hij wordt daarna binnen één dag op het dak gezet. Daarnaast kan hij ter plaatse op het dak worden getimmerd. Bij Gevel & Huis kiezen we ervoor om de dakkapellen van te voren in elkaar te zetten. U kunt hierdoor snel genieten van de voordelen van uw dakkapel, omdat deze binnen één dag wordt geplaatst.

U heeft keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Zo kunt u kiezen voor hout, kunststof of aluminium. Daarnaast worden de dakkapellen goed geïsoleerd.

Kom langs in de winkel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakkapel? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk meer informatie krijgen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor vragen, meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in dakkapellen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier