Gevel&Huis

Dakkapel showroom

Bent u benieuwd naar een dakkapel showroom? Kom dan bij ons langs en bekijk de mogelijkheden. Met een dakkapel creëert u meer ruimte in uw huis en bij ons kunt u deze helemaal naar uw wensen samenstellen.  Lees hier meer.

Op maat gemaakt dakkapel showroom

De dakkapellen bij Gevel&Huis worden op maat gemaakt en daardoor kunt u hem helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Daarnaast kan een dakkapel bij een bestaande woning worden toegevoegd of bij een nieuwe woningen direct worden geplaatst. U creëert met een dakkapel meer ruimte en licht in de kamer.

Een dakkapel zorgt voor extra stahoogte en daardoor is het toevoegen van een dakkapel een goede keus. Zo kunt u op zolder meer ruimte creëren op de kamer.

Dakkapel

Montage bij dakkapel showroom

Er zijn verschillende manieren waarop een dakkapel kan worden gemonteerd. Deze kan van te voren in elkaar worden gezet, ook wel prefab genoemd. Dit houdt in dat het dakkapel van te voren in een werkplaats of fabriek wordt geproduceerd. Hij wordt daarna binnen één dag op het dak gezet. Daarnaast kan hij ter plaatse op het dak worden getimmerd. Bij Gevel&Huis kiezen we ervoor om de dakkapellen van te voren in elkaar te zetten. U kunt hierdoor snel genieten van de voordelen van uw dakkapel, omdat deze binnen één dag wordt geplaatst.

U heeft keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Zo kunt u kiezen voor hout, kunststof of aluminium. Daarnaast worden de dakkapellen goed geïsoleerd met KOMO kleur.

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd naar een dakkapel? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk meer informatie krijgen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor vragen, meer informatie of een offerte.

Dakkapel showroom Gevel & Huis is specialist in:

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier