Gevel&Huis

Dakkapel Roden

Wilt u graag meer ruimte in uw woning in Roden? Kies dan voor een dakkapel Roden. Op deze manier creëert u meer ruimte en kunt u deze bijvoorbeeld gebruiken voor een extra slaapkamper, werkkamer of iets anders. Er zijn daarnaast nog vele andere voordelen wanneer u kiest voor een dakkapel. Lees hier meer.

Voordelen dakkapel Roden

Bij het kiezen voor een dakkapel zitten vele voordelen. Zo creëert u meer ruimte en daardoor een groter gebruiksoppervlakte. Door het plaatsen van een dakkapel wordt het dak verhoogd en heeft u meer loopruimte. Deze extra ruimte kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Daarnaast komt er door de ramen van het dakkapel ook meer licht naar binnen. Ten slotte stijgt de waarde van uw huis bij het plaatsen van een dakkapel.

 

Dakkapel Roden

Kwaliteitsconstructies

Bij Gevel&Huis vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Dit is dan ook een belangrijk punt die naar voren komt bij het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Roden. Wij werken met de beste materialen om zo het beste resultaat neer te zetten. Doordat deze materialen minder snel slijten en onderhoudsvrij zijn, kunt u langer genieten van uw duurzame dakkapel. Als u uw wensen heeft doorgegeven, maken wij uw dakkapel feilloos op maat. Doordat deze van te voren wordt gemaakt, kan deze in 1 dag worden geplaatst. Hierdoor is er geen ingrijpende verbouwing of verhuizing naar een andere woning nodig en kunt u snel genieten van extra ruimte, meer lichtinval en extra uitstraling.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over de dakkapel voor uw huis in Roden? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen bij eventuele vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in dakkapellen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier