Gevel&Huis

Dakkapel leveranciers

Bij Booi Gevel & Huis werken wij met diverse dakkapel leveranciers. Door het ruime aanbod van de verschillende leveranciers kunt u het mooiste dakkapel voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Keuze uit meerdere dakkapel leveranciers

De dakkapellen bij Booi Gevel & Huis worden op maat gemaakt en daardoor kunt u hem helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Wij werken met diverse leveranciers, zodat u ook daarin ruime keuze heeft. Een dakkapel kan aan een bestaande woning worden toegevoegd of bij een nieuwe woning direct worden geplaatst. Met een dakkapel zorgt u onder andere voor extra stahoogte. Zo kunt u op zolder meer ruimte creëren op de kamer.

dakkapel leveranciers

Montage van dakkapellen

Er zijn verschillende manieren waarop een dakkapel kan worden gemonteerd. Deze kan van te voren in elkaar worden gezet, ook wel prefab genoemd. Dit houdt in dat het dakkapel van te voren in een werkplaats of fabriek wordt geproduceerd. Hij wordt daarna binnen één dag op het dak gezet. Daarnaast kan hij ter plaatse op het dak worden getimmerd. Bij Booi Gevel & Huis kiezen we ervoor om de dakkapellen van te voren in elkaar te zetten. U kunt hierdoor snel genieten van de voordelen van uw dakkapel, omdat deze binnen één dag wordt geplaatst.

U heeft keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Zo kunt u kiezen voor hout, kunststof of aluminium. Daarnaast worden de dakkapellen goed geïsoleerd met KOMO keur.

Vrijblijvende offerte van meerdere dakkapel leveranciers

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakkapel? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze uit de diverse leveranciers van dakkapellen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie.

Gevel & Huis is specialist in dakkapellen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier