Gevel&Huis

Dakkapel kopen

Wilt u een nieuw dakkapel kopen? Creëer met een dakkapel meer ruimte in uw woning. Bij Gevel&Huis kunt u uw dakkapel geheel volgens uw wensen samenstellen. Lees hier meer.

Op maat gemaakt dakkapel kopen

Bij Gevel & Huis bepaalt u zelf hoe uw dakkapel eruit komt te zien. Het wordt op maat gemaakt en daardoor voldoet het altijd aan uw wensen. Een dakkapel kan direct bij een nieuwbouw huis worden geplaatst, maar dit kan natuurlijk ook bij een bestaande woning worden toegevoegd. Door het plaatsen van een dakkapel creëert u een nieuwe sfeer, meer ruimte en licht in de kamer.

Wilt u op de zolder een kamer maken? Dan is het toevoegen van een dakkapel een goede keuze, omdat een dakkapel zorgt voor extra ruimte met stahoogte.

Dakkapel

Montage bij dakkapel kopen

De montage van dakkapellen kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld ter plaatse op het dak worden getimmerd. Daarnaast kan het ook van te voren in elkaar worden gezet. Dit wordt ook wel prefab genoemd. Dan worden ze van te voren in een fabriek of werkplaats geproduceerd en binnen één dag op het dak gezet. Bij Gevel & Huis kiezen we voor het laatste. Het dakkapel wordt in 1 dag geplaatst en daardoor kunt u snel genieten van de voordelen van een dakkapel.

Bij het kiezen van uw dakkapel, kunt u kiezen uit verschillende materialen. U kunt kiezen voor kunststof, hout of aluminium. Daarnaast worden de dakkapellen bij Gevel & Huis met KOMO kleur goed geïsoleerd.

Kom langs in de showroom

Wilt u graag een dakkapel kopen? of heeft u nog vragen? Kom dan lang in onze showroom. U kunt hier alle mogelijkheden bekijken en uiteraard uw vragen aan ons stellen. Wij helpen u graag. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor eventuele vragen of meer informatie.

Dakkapel kopen?
Gevel & Huis is specialist in:

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier