Gevel&Huis

Dakkapel Groningen

Bent u niet tevreden over de verdieping van uw woning in Groningen? Dat kan verschillende redenen hebben. Een dakkapel Groningen kan hiervoor een oplossing zijn.

Dakkapel Groningen voor meer ruimte en licht

Bent u niet tevreden over de verdieping van uw woning in Groningen? Dat kan verschillende redenen hebben. Wellicht vindt u dat er te weinig ruimte is, of vindt u dat er te weinig natuurlijk licht in de kamers is. De oplossing hiervoor is echter simpel. Laat een dakkapel Groningen plaatsen door Gevel&Huis. De specialist kan op een prachtige manier zorgen dat uw slaapkamer, badkamer of zolder een volwaardige kamer in uw huis is.

dakkapel Groningen

De beste materialen voor uw dakkapel Groningen

De dakkapel dat wij op uw woning in Groningen zetten is van uitstekende kwaliteit. Wij gebruiken bij de constructie van deze dakkapel dan ook enkel kwaliteit materialen. Deze zijn duurzaam en niet aan onderhoud onderhevig. Hierdoor heeft u na plaatsing dus minimaal omkijken naar uw dakkapel, maar kunt u er wel ten allen tijden van genieten op uw kamer.

KOMO keur

Gevel&huis dakkapellen met KOMO keur worden beter geïsoleerd dan de traditioneel gebouwde dakkapel. Door de doorlopende isolatie en de speciaal ontwikkelde constructie`s zijn er geen koudebruggen.

Hierdoor ligt de isolatiewaarde ver boven de normen van het bouwbesluit. Gevel&huis dakkapellen hebben een isolatiewaarde vanaf RC-waarde 3.0 m2 K/W en dat is energiebesparend.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier