Gevel&Huis

Dakkapel Drachten

Wit u uw woning verruimen in Drachten? Dan kan goed zijn, men is vaak niet tevreden met de verdieping van hun woning.

Dakkapellen bij u in de buurt

Wit u uw woning verruimen in Drachten? Dan kan goed zijn, men is vaak niet tevreden met de verdieping van hun woning. Ze vinden dat er te weinig ruimte is en dat er te weinig natuurlijk licht naar binnen komt. U kunt deze ergernissen echter gemakkelijk oplossen door een dakkapel Drachten te laten plaatsen. Met een dakkapel creëert u de extra ruimte en licht dat u verlangd.

dakkapel drachten

Kwaliteitsconstructies

Kwaliteit is het aspect dat altijd als eerste naar voren komt wanneer Gevel&Huis een dakkapel op uw woning in Drachten plaatst. Wij zijn erop gefocust het best mogelijke resultaat neer te zetten en dan betekent dat wij met de beste materialen werken. Deze zijn minder aan slijtage onderhevig en onderhoudsvrij. U kunt dus lang genieten van uw duurzame dakkapel.

Een Gevel&huis dakkapel stelt u geheel volgens eigen wensen samen. Waarna wij uw dakkapel feilloos op maat maken. Dank zij onze ervaring leveren wij iedere dakkapel in kunststof , hout of aluminium met een goed gevoel voor u en ons.

Na de plaatsing in 1 dag creëert de dakkapel Drachten een nieuwe sfeer in huis ervaar het genot van een extra ruimte, meer lichtinval, extra uitstraling zonder een ingrijpende verbouwing of verhuizing naar een andere woning.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier