Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Zonwering Roden

Zonwering Roden

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuintje in Roden te vertoeven? Maar soms kan de zon echter wel eens vervelend zijn en wil u ook wel eens de schaduw opzoeken. Als de zon echter heel de dag op huis staat te schijnen is het binnen ook niet altijd even koel. U kunt dit echter vermijden door zonwering te laten plaatsen. Hierdoor kunt u uw huis beschermen van de zon en heerlijk koel houden. Gevel&Huis helpt u hier graag bij.

De specialisten

Gevel&Huis de absolute specialist op het gebied van zonwering. Werkzaam in de omgeving van Roden, plaatsen wij allerlei verschillende modellen zonwering die voor u op maat worden gemaakt. U kunt de keuze maken uit de verschillende modellen die op onze website vermeldt staan. Daarna komen wij ze netjes afleveren en monteren aan uw woning.

Contact

Laat goede zonwering aan uw woning in Roden plaatsen en geniet van een heerlijk gekoeld terras of huis. Neem nu contact op met Gevel&Huis voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen of door te bellen met 050 – 50 200 06.