Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Zonwering Assen

Zonwerking Assen

Op een hete zomerse dag in Assen, kan het lekker zijn om eventjes buiten te vertoeven in de zon. Iedereen wil immers een lekker kleurtje krijgen. Echter is de hitte niet altijd prettig en wilt u ook wel eens even van de schaduw kunnen genieten. Zonwering helpt hierbij. Met de verschillende typen zonwering die u bij Gevel&Huis kunt kopen, kunt u buiten een plekje in de schaduw creëren alsmede dat u uw het binnenkamers lekker koel houdt.

Modellen op maat

De zonwering die wij in verschillende modellen aanbieden wordt volledig op maat gemaakt voor uw woning en vervolgens afgeleverd in Assen en gemonteerd door ons ervaren personeel. Onze verschillende modellen houden onder meer de meer traditionele markiezen in, maar ook de veel voorkomende terrasschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens. Wij hebben ruime keuzemogelijkheden.

Contact

Wilt u zonwering laten plaatsen aan uw woning in Assen? Schakel dan de specialist van Gevel&Huis in. U kunt nu contact met ons opnemen door te bellen met 050 – 50 200 06 of door het contactformulier op de website in te sturen.