Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Terrasoverkapping Roden

Terrasoverkapping Roden

Wat is er nu lekkerder dan op een vrije dag op uw terras te zitten in uw tuin in Roden? Genieten van de zon is één ding, maar u wilt ook wel eens de schaduw opzoeken of als het weer u wat minder gegund is, toch buiten te zitten, maar dan onder een schuifbare of vaste terrasoverkapping. Bij Gevel&Huis kunt u exclusieve terrasoverkapping van top kwaliteit kopen.

Goede service

Bij Gevel&Huis kunt u de keuze maken uit verschillende modellen. U maakt de keuze en wij maken deze terrasoverkapping vervolgens volledig op maat. Zodra dit gedaan is komen wij deze leveren bij u in Roden en kunnen wij deze gelijk aan uw woning monteren. U zult zeker tevreden zijn met het resultaat dat volgt.

Contact

Een prachtige schuifbare of vaste terrasoverkapping voor uw woning in Roden koopt u bij Gevel&Huis. Bekijk nu onze producten op de website of neem contact met ons op voor meer informatie door het contactformulier in te sturen. U kunt tevens bellen met het nummer 050 – 50 200 06.