Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Dakkapel Groningen

Dakkapel Groningen

Heeft de verdieping van uw woning in Groningen te weinig ruimte en te weinig licht? Dan kan een dakkapel een goede oplossingen vormen. Met een dakkapel creëert u namelijk de nodige extra ruimte en vooral het extra licht. Op deze manier kunt u stuk meer uit uw slaapkamer ,badkamer

of zolder halen. U kunt deze dakkapel laten ontwerpen en plaatsen door de specialist Gevel&Huis.

Top kwaliteit

Een dakkapel dient natuurlijk op maat gemaakt te worden. Uw woning in Groningen is immers substantieel verschillend van andere woningen. Daarnaast werkt Gevel&Huis enkel met de beste materialen en dat ziet u terug in het eindresultaat. De dakkapellen die wij opleveren zien er prachtig uit en zijn aan weinig onderhoud onderhevig. U zult er een jaren lang plezier van hebben.

Contact

Een mooi en kwaliteit dakkapel op uw woning in Groningen? Geen probleem, schakel Gevel&Huis nu in. Laat u verder informeren over de mogelijkheden die wij bieden door contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 – 50 200 06 of maak gebruik van het handige contactformulier.