Welkom bij Gevel&Huis Roden

ALLES IN HUIS VOOR UW GEVEL

Hét adres voor nieuwe kozijnen in zowel kunststof, hout als aluminium. Maar ook voor zonwering en prachtige binnen- en buitendeuren tot dakkapellen.

Dit en nog véél meer om uw huis prachtig & professioneel van een nieuwe 'look' te voorzien. In elke stijl, in elke kleur. Vriendelijk geadviseerd, op één adres uitgezocht en professioneel aangebracht.

U bent hier: Home » Dakkapel Drachten

Dakkapel Drachten

Wit u uw woning verruimen in Drachten? Dan kan goed zijn, men is vaak niet tevreden met de verdieping van hun woning. Ze vinden dat er te weinig ruimte is en dat er te weinig natuurlijk licht naar binnen komt. U kunt deze ergernissen echter gemakkelijk oplossen door een dakkapel te laten plaatsen. Met een dakkapel creëert u de extra ruimte en licht dat u verlangd.

Kwaliteitsconstructies

Kwaliteit is het aspect dat altijd als eerste naar voren komt wanneer Gevel&Huis een dakkapel op uw woning in Drachten plaatst. Wij zijn erop gefocust het best mogelijke resultaat neer te zetten en dan betekent dat wij met de beste materialen werken. Deze zijn minder aan slijtage onderhevig en onderhoudsvrij. U kunt dus lang genieten van uw duurzame dakkapel.

Contact

Wilt u een dakkapel op uw woning in Drachten? Schakel dan de expert Gevel&Huis in voor een goed eindresultaat. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel 050 – 50 200 06 of stuur het contactformulier op de website in.